Så är man officiellt frivillig

image

Idag var första träffen för alla som ska vara med på Oslo Kammermusikkfestival. Vi var väl en 70 personer som möttes i Uranienborg Kirkes menighetslokaler för att få lite information från festivalledningen, träffa varandra för första gången och känna att arbetet startar. Många har varit med förut och är gamla rävar, men ganska många av oss var helt sprillans.

Jag har fått mitt schema också, och jag ska vara bladvändare på en, konsertansvarit på två och konsertgrupp på en. Varför jag som kommer in som förstaårare får vara konsertansvarig vet jag inte, men det ska säkert gå bra. Jag har visst fått lite lätta konserter med få deltagare och lite kringarrangemang, så det är säkert en kompromiss där.

Hur som helst, kul som tok ska det bli!

3 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.