Persikor på västkusten

Det stackars vanvårdade persikoträdet som gav massor första året men sen inte mer, har haft en frukt som blev något det här året. Från ett litet luddigt kart fotat 8 juni till en stor fin frukt idag som i alla avseenden ser ut som de man hittar i butiken. Lika stor och samma fina färg. Fast helt biodynamiskt odlad då – sol, vind och vatten. Men så blev det bara en frukt då.

image

Men visst är den fin? Får se hur den smakar bara.

imageVindruvorna håller också på att blåa på sig. En entusiastisk sjuåring provsmakade i morse,  men för att inte bidra till det dåliga språket på internet behöver vi inte citera direkt men kan nöja oss med att säga att dom inte är helt färdiga än.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.