Jag är star struck på mig själv!

image

Nä inte på mig själv för att jag inbillar mig att jag är stjärna, det vet jag gott att jag inte är, men för det jag ska göra imorgon.

JAG SKA VÄNDA BLAD ÅT ARVE TELLEFSEN!!!!!!

Total tystnad hör jag.

ARVE TELLEFSEN folkens, kom igen nu då?!

Anyone?

Han är ju en superstjärna i den klassiska världen, eller iallafall den Nordiska, och jag ska stå på samma scen som honom imorgon!  Jag är så star struck så jag är alldeles matt…

Okej jag ska inte vända åt Arve himself eftersom han är violinist och de får vackert vända blad själva, men jag ska vända åt pianisten som han spelar med på konserten. Hoppas jag inte fumlar med sidorna bara. Och dom ska spela Ole Bull, SOM jag har längtat (nej jag skämtar inte).

Här är programmet, och det är på Oslo Militære samfunn i Myntgata.  Kom för hundingen, du kommer inte ångra dig!

image

Vadå? Om jag inte borde vara på jobbet? Jo det borde jag verkligen, men jag tar ledigt några timmar mitt på dagen och jobbar tidig morgon och eftermiddag + har ett jobbmöte i centrum direkt efter konserten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.