Dagens bildgåta

Ja, så var det ju det där med julklappar igen. När alla bestämt sig för vad dom ville ge visade det sig att H inte fick det enda han ville ha. En Elsa-klänning. Så där gick den tidigare idealismen i stöpet och jakten på en Elsa började. Och slutade efter ett tag. För inte hittar man sånt när man söker efter det, nä det snubblar man bara över annars när man letar efter annat.

Hej Google, hur ser den där Elsa ut egentligen? Snabbt svar ger att hon har en ljusblå klänning med en cape. Och hur svårt kan det vara? Tja inte så himla, men tiden är knapp – julafton är på onsdag som bekant. Förbi en tygbutik i centrum som har billiga tyger lämpade för ändamålet och så hem och börja greja.

Det här är dagens bildgåta, och om några dagar kommer förhoppningsvis lösningen:

image

Fortsättning följer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.