Runt Ayia Napa

Så här öde är stranden i Ayia Napa just nu (Nissi Beach för att vara exakt)

image

Lite längre bort ligger några stackars solbadare och håller sig undan från vattnet. För det är kallt där i, jag vet eftersom jag vadade ut till en liten ö. Benen domnade nästan av kylan, och det var nog inte mer än 18 grader skulle jag tro. Tre tappra i vattnet och så jag som gick målmedvetet mot den lilla ön och den lilla boxen som jag visste skulle finnas där ute, och det gjorde den. Sen tillbaka igen.

Många förknippar Ayia Napa med oändligt långa vita sandstränder, partyliv, båtar med skum och hetta. För mig är det mer av knottriga fruktansvärt vassa och hårda stenar och berg, lite småblåsigt svalt väder med kallt vatten och stängda restauranger. Jag tror jag reser på fel tid av året.

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.