På besök i Oslo

A’s bästa vän fyllde 10 år på fredagen, och han ville att EN kompis skulle fira den med honom, Adam. Självklart åker vi upp för en sån sak för dom är så himla glada i varandra de här två. Adam hade dekorerat paketet vi köpt med BFF/Adam, så fint så man tuppar av.

Vi andra var också bjudna, tillsammans med en massa trevliga släktingar till Kristian. De flesta har jag inte träffat förut men hört mycket om, så fint att få ansikten på historierna 🙂

Stora och goda kakor och tårtor. Men det behövs, för Kristian skulle firas inte bara den här dagen, utan med tre (eller var det ännu fler?) kalas….partyprinsen!!

Adam var där hela helgen – från och med att vi kom på torsdagskvällen tills vi åkte söndag förmiddag. Ja förutom en kortis på lördag kväll då Kristian hade kalas nr 3 för några personer som inte skulle vara så många. Men ingen var lyckligare än han, för att vara dygnet runt med bästisen och dessutom ha tillgång på kopiösa mängder gelé är två saker som går mycket bra ihop i hans värld.

Hannes lekte med andra kompisar under tiden så det gick ingen nöd på honom.

Lite sightseeing hann vi med också – inget nytt under solen, men en annan känsla att gå i Frognerparken som turist och besökare numera. Vemodigt på sitt sätt, men det känns ändå som att det var rätt sak att göra att flytta tillbaka till Gbg.

Gräset kanske är grönare på andra sidan ändå? No filter, promise!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.