Så satt vi där igen

Det var tisdag och dags för Ju-Jutsu. Sist vi var här var för två veckor sedan, då tyckte A mest att det var allmänt awkward att vara ny på ett ställe och vi var där för att titta på en träning. Han ville inte träna själv, det fick jag lova. Han har tränat lite taekwondo tidigare i Oslo och vill gärna hålla på med någon pyjamassport så han är sugen, men det är ju det där med att vara ny…

Förra veckan blev det så mycket spänning uppbyggt kring det så då ville han inte ens gå dit. Jag pressade inte på heller, jag tänker att det går till sig med tiden och när tryggheten kommer lite mer, men andra är visst rädda att han ska bli försoffad och en spelgalning och vill därför tvinga dit pöjken. Det vill inte jag, men idag ville han själv gå ner och vara med, så något har mognat fram iallafall.

Och så satt han där på led helt plötsligt.

Jag vet inte vad jag tycker om tränarna riktigt; dom är ju inga pedagoger direkt, men så länge barnen lär sig något är det ju bra. Och han hade en tjej där som han gjorde alla övningarna tillsammans med så han trivdes nog ganska bra. Det är en början. Och det var en glad kille som cyklade hem sen också.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.