Ryggvärken från helvetet

Det fanns ett febersjukt barn hemma, och sådana tenderar att vilja ligga i min säng. Och när man har barn i sängen sover man i de mest märkliga positionerna, och för det mesta inte alls. Eller med väldigt många avbrott, så ”lätt ledbruten” är väl den vanligaste åkomman efter sådana nätter.

Så även efter denna natt. Men istället för att bli bättre under dagen blev det värre och värre, tills jag reste mig från stolen på jobbet i en ansträngning som mest kändes som en korsning av 100 år och höggravid (hur nu det känns). Stapplade hem, rörde mig som en halt zombie, fick mat och gick och la mig.

Bättre nästa dag, men inte bra, kollegan med erfarenhet diagnosticerade ”ryggskott”. Man behöver tydligen inte vara helt rörelsehindrad för att det ska klassas som ryggskott.

Naprapaten igår bekräftade att det nog var ett partiellt ryggskott, som vi det laget när jag släpat mig dit i princip hade gått över.

Men för att det inte ska komma tillbaka fick jag föreslaget stretchövningar, så de ska tant ta och sätta igång med nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.