AirBnB

Vi har lagt ut vår lägenhet på AirBnB. Tänkte att den kunde hjälpa till och generera lite intäkter när den ju ändå står där tom och vi bor i Åsa. Och det var det tydligen fler som tänkte, för det går jättebra med bokningarna iallafall.

Men det har ju det med sig att man måste städa och tömma den på värdesaker innan någon annan gör det. Tömmer den på värdesaker alltså, risken att någon annan städar den är väl minimal är jag rädd.

Hela veckan har vi packat bananlådor med kläder och saker och kört ner till Shurgards Åsakontor, men själva städningen har sparats till sist.

6 timmar tog det, inklusive en lunchpaus. Men då har vi torkat alla ytor, bäddat alla sängar, dammsugit och våttorkat, skurat badrummet (heja Adam!!) och kylskåpet (heja mig för det var en del äckliga saker där i rören som förmodligen varit betydligt längre än vi bott i lägenheten), satt upp hatthylla och bytt en lampkontakt.

Allt sånt man inte hade gjort om vi inte skulle ha fått gäster, allt sånt som hade fortsatt vara ogjort för att man vänjer sig vid att inte reagera på vissa saker.

Men nu ser den ut som klippt ur en annons på Hemnet – till och med barnen tycker att det ser finare ut än vanligt i sina egna rum.

Behold vår bostad, för så här kommer inte se ut så många dagar efter att vi flyttat in igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.