Mariusgensers till alla barn!!

Mamma har fått otrolig fart på stickorna, och bortsett från alla snygga tröjor hon gjort till sig själv så har hon gjort varsin Mariusgenser till A o H. När dom var färdiga fanns de att beskåda direkt från handarbeterskan här, men så här ser dom ut när dom är på:

Det blev ju inte direkt sämre av att killarna själva kastade sig över tröjorna så fort de fick syn på dom och tog på sig dom direkt, stolta som tuppar. Det var också ett krav från bägge imorse att få ha dom när dom skulle gå till barnehagen (med Cypern-T-shirt under), och när vi kom dit vägrade H att ta av sin.

Alla som såg tröjorna i barnehagen kommenterade dom massor och tyckte dom var fantastiskt fina – alla trodde såklart att jag hade gjort dom, och hur frestande det än var att ta åt sig äran så sa jag som det var, tro’t eller ej.

När jag kom för att hämta kidsen i eftermiddags fick jag berättat för mig att H vägrat ta av sig sin Mariusgenser hela dagen, trots att det varit så varmt inne att han hade svettats floder i pannan, på ryggen och på magen. Tillslut hade en av fröknarna helt sonika tagit av honom tröjan så han inte skulle svimma av värmeslag, men det hade visst inte välkomnats särskilt av H direkt. Han var fortfarande bitter när han berättade för mig att M hade tagit hans tröja…

Så tack mamma för de fantastiska tröjorna, kidsen älskar dom!

2 reaktioner till “Mariusgensers till alla barn!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.