Fredag

Man kommer ner efter veckans jobb, det visar sig vara svinkallt i huset (ca 15 grader), maken eldar i vedspisen så det knastrar hemtrevligt, tända ljus, en ullfilt, sovande barn och bara vi och varsin rom och cola. Mörk rom som vi själva köpt i Costa Rica för många år sedan, god som få.
Och vi pratar om livets gåtor och mysterier, våra drömmar och farhågor inför framtiden. Barnen.

image

Eller inte – maken läser högt från facebooksidan om morgondagens demonstration på Medborgarplatsen mot chemtrails och vi skrattar så vi gråter åt foliehattarnas dumheter och hur andra människor ömsom skojar med, ömsom argumenterar med dem. Jag googlar på cacher på spännande ställen i världen och lär mig att det kan kosta 50 000 kr för en person att flyga till Palau.  Bland annat.
Vi umgås – vi skrattar, diskuterar, lär oss nya saker vi inte visste förut. Tillsammans.
Kvalitetstid, folkens!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.