Publicerad för första gången

image
Norsk Forening for Prosjektledelses blad som kommer ut 6(?) gånger om året

För ett tag sen blev jag ombedd att skriva en artikel i den norska facktidsskriften Prosjektledelse. Temat för artikeln skulle vara Kommunikation, sett ur en praktisk synvinkel från utförandesidan i projektdriften. Lättsmickrad som man är sa jag naturligtvis ja, och deadline var måndag den här veckan.
Efter den senaste tidens händelser och min lite pressade situation just nu var jag på vippen att lägga ner artikeln (precis som jag gjort med jobbet, IPMA-certificeringen och kursen i Financial Accounting), men jag ville ändå se om det var möjligt. Och det var det.

Några dagar försent lämnade jag in den igår till redaktören och fick den godkänd, så nu ska jag publiceras för första gången! Det var väl inga revolutionerande teorier jag kom med, men det var inte heller uppgiften, så det är okej. Nästa gång blir det ännu bättre, promise!

2 reaktioner till “Publicerad för första gången

    1. Nej Morten snälla läs den inte. Du är proffs, det är skillnad 🙂 Det här är inget journalistiskt verk, bara spridda tankar som jag ombads att skriva ner…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.