Ljuvliga sommar

Turen drog vidare idag, Stockholms skärgård nästa. Vi missade min lillasyster med familj med 5 minuter  i stugan hos mamma – mötte dom på grusvägen en bit bort när dom var på väg dit och vi därifrån. Inte för att vi fattade att det var dom, men det VAR ett väldigt vinkande i bilen, och  när dom kört förbi tänkte jag att det där var väl en Toyota och dom kör en Toyota…hmmm…. Jodå, visst var det dom. Surt att vi missade varandra.

På kajen i Saltis mötte vi Elsi som tajmat vår båt.

Skärgården visar sig från sin bästa sida; Waxholmsbåten Roslagen ut på kvällen, kav lugn sjö och 23 grader varmt.

Klädd i halvlånga byxor och tunt ärmlöst linne gick man i land, klar för myggornas middagsattack. Men vem bryr sig när det är en helt underbar och perfekt kväll?

Killarna sprang direkt upp i sin koja och sopade den, lade på duk på bordet, tog fram vaser och fyllde med blommor (torkat gräs) och började bygga upp ett förråd av blåbär. För att komma till kojan var man tvungen att gå över en smal spång för att inte falla ner i den glödande lavan, tuffa bud.

Kvällens övning var att montera ihop en Malm-byrå så att killarna har något att lägga sina kläder i. Eller ja, så VI har något att lägga deras kläder i…. I morgon monterar vi upp krokbrädorna så DOM har något att HÄNGA upp sina kläder på. Det är väl inte för mycket begärt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.