Dag 1 Oslo-Seteskog

Vid niotiden i morse gav jag mig iväg, fullpackad på cykeln. 

Packningen var så minimerad som det gick; två uppsättningar cykelkläder (tröja, byxor, strumpor), tre tunna tröjor (en kortärmad, en trekvarts och en lång), shorts, jeans och underkläder. Regnjacka, regnbyxor och tunn dunjacka. Det var det hela och det fick plats i en cykelväska. I den andra är det handduk, necessär, cykellagningskit, laddare, power banks, dagbok och inte så mycket mer. Där fick senare sovsäcken plats också, topp!

Ovanpå bak blev det tält och det tjocka härliga liggunderlaget jag unnar mig. Det är en typ av Thermarest dvs en som blåser upp sig själv, men den här är tjockare och man sover bättre på den vilket jag tror kan bli lite viktigt…

Men det blev tungt som fn ändå, vilket kändes bra i uppförsbackarna, och dom var det ganska gott om som man kan se av höjdkurvan

Så nu här på kvällen på Tangen Camping vid en liten sjö (Tangensjön?) är jag mer än mör, och det blir spännande att se hur det går imorgon. Men jag försöker att inte tänka på det nu, utan njuta av lugnet.

Det visar sig att campingen är gratis, kanske bara för oss tältare för jag kan inte tänka mig att den är gratis för de som smäller upp sin husvagn, bygger altan och har den som sommarstuga. Det finns vattentoalett och varm dusch, även det gratis, så det är ett bra litet ställe det här. 

Gott om plats för mig att ställa upp mitt tält på var det också.

Jag har åkt knappa åtta mil idag på knappt fem timmar effektiv tid men ca åtta totalt sett. De dagarna jag ska cykla 10 mil får jag nog komma iväg lite tidigare…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.