Bombsläpp

bomb-1468468_960_720Efter månader av stora tankar, funderingar, val och så småningom beslut, var det så dags att släppa bomben.

Vi flyttar.

Jag har fått jobb på Trafikverket, som en av fem delprojektledare på projektet Hamnbanan och ska börja jobba i Göteborg i vår.

Det får såklart konsekvenser för rätt mycket; barnen rivs upp från sin vardagsmiljö, jag har en del åtaganden som måste avvecklas och där ersättare måste hittas, jag får byta jobb (igen, har ingen lust med det egentligen), vi har ingenstans att bo (huset i Åsa är en nödplan, det vill vi inte bo i), O har ett uppdrag som går hela året, och när han väl kommer till Göteborg får han betydligt lägre timarvoden än han får i Oslo, och en massa andra saker.

Men beslutet är fattat; vi flyttar. Resten ordnar sig.

 

4 kommentarer

  1. Kjenner til det med å ta beslutninger og å aktivt velge fremfor å bare la tiden gå. Det ordner seg. Det blir bra. Og om det ikke skulle bli det- så kan man alltids velge noe annet igjen.

  2. Grattis än en gång! Vad skönt att slippa matpakke och söndagsstängt. Samt, så klart, att slippa vara utlänning (men glöm inte att dela med dig om kulturkrockar som hemigranter upplever 🙂 )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.