Det går fort i hockey

…men inte lika fort i dialogen med banken. Så idag har vi sagt till två mäklare att vi inte är med i budrundorna från söndagen. Den i Linné var det en som ville ha så gärna, så hen langade upp +700′ före andra visningen, och den på Guldheden ville vi inte ge oss på – för mycket jobb. Den är nu uppe i +600′ så det är väl vad man får räkna med gissar jag. Den på Guldheden är fortfarande en bra investering, det ska sägas.

Ingen sorg här inte, gräva vidare och se på annat så på söndag blir det en tur till Götet igen för att se på två andra lägenheter. En i Linné (igen) och en i övre Johanneberg. Det sista är lite längre bort än vad jag egentligen vill bo, men hey man får ändra munnen efter plånboken. Fast vi vet ju inte vad vi har för plånbok förrän banken tänkt färdigt, så det blir väldigt hypotetiskt alltsammans.

Sen har jag en kär vän som bor väldigt nära i Johanneberg, och det bidrar ju till det positiva. Men hon har köpt tomt och ska bygga i Kullavik nu så den glädjen blir kortvarig.

That’s life.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.