En dag kvar

Ja idag är sista dagen för mig som boende i Oslo. Jag har ordnat med jobbet så att jag ska få ta ut mitt mobilnummer från Bane NOR, jag har flyttat ett läkarbesök på Rikshospitalet som infaller på en dålig dag och får förhoppningsvis någon bättre, jag försöker ordna med de sista fakturorna i Bane NOR-systemet så de går iväg, och så packat.

Inte så mycket kvar att packa, plus att bilen redan är full, men kylskåpsmagneterna med killarnas bilder på, min fantastiska termosmugg, mjölkvispen…ja sånt. 

Och nu är vi nere i Åsa. En av de sista gånger jag kör E6 ner, och känslan i kroppen (själen?) när jag tänker på att jag inte behöver åka upp igen om två dagar är bara välmående och lättnad. Och då måste det ändå vara rätt det man gör.

Imorgon tar processen för killarna ett nytt steg, för då ska dom få se lägenheten för första gången. Vi ska också åka och se på de tre skolorna som är aktuella och kanske träffa några kompisar med barn i samma ålder och bostadsområde. Hjälpa dom att få en relation till det som kommer.  

Det här blir bra. 

6 kommentarer

  1. Ha det bra, Pernilla, og lykke til i nytt hjem! Hyggelig å møte deg, takk for hyggelig kontakt.
    Hilsen
    Morten

  2. Ja, jeg skylder deg en kaffe. Sannsynligvis en trippel graziano med champagneskum.
    Pluss, selvsagt, en tur til Norskeperskallen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.