Skjutande snögubbe

Det är skjutspel som gäller; tiden för gulliga gubbar som gör lustiga saker i TV-spelen är för länge sedan förbi. Det går inte att stoppa. Ungar har väl i alla tider lekt krig, sättet dom gör det på bara utvecklas genom nya medier. Träbössa till plastpistol till TV-spel.

Och nej jag är inte orolig för att min son kommer utveckla våldstendenser och börja skjuta folk bara för att han spelar såna spel – nä, när jag ser att han väljer sin gubbe (som kan vara hur muskulös eller sexig som helst och ha världens coolaste vapen) och han väljer att vara en liten snögubbe eller ibland en trädgårdstomte, då tänker jag att det finns lite humor hos honom ändå 🙂

Trigger-happy snögubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.