Heja KLM!

Numera flyger jag inte så mycket pga att vi inte SKA flyga, och för att de flesta resor jag gör är så korta att är rent av löjligt att ta flyget (Gbg-Sthlm tex).

Det gör att jag har lite dålig koll på flygbolag och deras för- respektive nackdelar. Idag var det KLM, och dom har iallafall fattat vad jag vill ha på inomeuropeiska flighter…

…en hylla för mobil och kaffekopp i ögonhöjd. Hyllan är liten och har gummerad, räfflad yta så man ska kunna luta sin mobil utan att den glider. Och kopphållare bredvid. OCH två USB-laddare på varje mittkonsol, dvs fyra st på tre säten (två mittkonsoler) och två st på ett tvåsäte.

Jag är inte krångligare än så. Och när man dessutom får en macka på 06:10-flighten och en sandwich 9:05, precis tillräckligt så man står sig tills man är på backen igen, ja då är jag en väldigt nöjd kund.

Framöver ska jag styra så att de flighter jag har blir med KLM, för det är så mycket enklare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.