Innsiktsløs avis?

Avisen Aftenposten har i tileg til den daglige avisen en avis som kommer en gang i måneden; Aftenposten Innsikt. Den er en interessant avis, hvor enkelte oppslag fra den vanlige avisen ses dypere og mer analytisk på. Den tenkte jeg hadde vært greit å ha som e-avis siden den tar så vanvittig lang tid å lese, så jeg lastet ned appen fra Google Play og tenkte kjøpe meg en avis for å prøve.

Når jeg skulle logge inn fikk jeg beskjed om at min bruker ikke fantes. Helt ok siden jeg kun har papiravisen, men hvor kan jeg gå inn og lage en bruker? Ingen alternativer ved radioknappene, menyen, Preferenser eller under Info. Når jeg prøvde å kjøpe et nummer uten å logge inn fikk jeg beskjed (uansett hvilket nummer jeg valgte) ”Error, File not found” eller noe slikt. Når jeg så på Google Play hva appen fått i brukeromtale så hadde to personer gitt en eller to stjerner og kommentert at den ikke virket.

Men jeg er en person som tror på brukerens makt, og synes at jeg har en plikt å melde fra avvik for å bidra til utviklingen, så jeg tenkte at jeg skulle sende en epost med tilbakemelding istedenfor å gi en dårlig omtale på Market. Fant frem adressen til utvikleren som var angitt, skrev en mail og tenkte at jeg gjort noe riktig idag.

Et minutt senere kommer feilmeldingen; min epost kunde ikke distribueres fordi mottakeren var ukjent. Da kan jeg ikke la være å tro at Innsikt ikke veldig gjerne vil selge e-aviser, og vil ikke heller forstyrre dem med dette fremover.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.