En riktig ingenjör på jobb

Så här ser en riktig ingenjör ut när han är på jobbet. Trekantslinjal, cirkelmall, blyertspennor som man vässar, kanalräcknesticka (precis ovanför cirkelmallen, fantastiskt verktyg för att räkna strömningsmekanik), och till höger om pennorna en gammal hederlig räknesticka.

Jag ska försöka hitta mig en räknesticka att köpa och se om jag får mina barn att snabbare förstå logiken i matematiken ocn komma över mattefobien lite tidigare än jag själv gjorde, för matte är KUL!!

En kommentar

  1. Reblogged this on 24 timmar and commented:

    Jag vill bara tala om att det här är en riktig bild; den riktiga ingenjören är min kollega som sitter bredvid mig, och kortet är taget från mitt skrivbord. Så inget fjärran googlande efter bilder här inte, direkt från källan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.