Bra service Amazon!

Tigra bike mount and case for Galaxy S3

Inköpet av en ny cykel har medfört en lust och en glädje att cykla. Jomen. Det är plötsligt ganska snabbt och roligt att ge sig ut en kort tur. Eftersom jag är karttokig har jag ett fysiskit (?) behov att se på en karta evt var jag är men iallafall vart jag ska, speciellt om jag ska till ett nytt ställe. Att ha koll på riktningarna är viktigt.

Eftersom karta nu för tiden  är liktydigt med mobiltelefon med offlinekartor (halleluja för Locus!!) och GPS vill man ju ha sin karta framför sig. Ergo, inköp av cykelhållare för Samsung Galaxy SIII stod på listan. Och efter viss sökning på det så allomfattande NÄTET fastnade jag för en Tigra vattentät modell.

Wow Amazon!

Jag beställde på tisdag kväll från Amazon UK, kl 22:01 fick jag beställningsbekräftelsen som sa att den skulle komma på torsdag. My ass tänkte jag, men fint att dom tänker positivt. Får jag den innan helgen är jag glad.

Men jägarns alltså, den gick från lagret någonstans i Spanien kl 10 på morgonen, från Madrid kl 18, den var i Köln (!) vid midnatt, väntade i Malmö tidigt på morgonen och jag fick ett samtal från en chaufför som undrade varför jag inte var hemma, idag kl 8.

Det som tog lång tid var ju helt klart från beställning till dispatch – 12 timmar, men sen var det väldigt raskt jobbat tycker jag.  Trots att jag visst är logistiker i grunden är jag grymt imponerad. Eller kanske just därför?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.