Rösta i Stortingsvalet

Ja det är tur att jag inte har rösträtt för då hade jag ju behövt bestämma mig för något… och hur f-n lyckades KrF och Frp göra utslag över huvudtaget på min lista?! För att inte tala om att likheterna mellan högern och vänstern gör att jag sympatiserar till 33% med den ena och 28% med den andra….

Politik…

Valgomaten kortversionEfter inkomstgrupp, ålder, kön och var jag bor ska jag tydligen tycka så här:

Valgomaten min gruppeFortfarande ganska jämnt skägg mellan Arbeiderpartiet och Høyre.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.