Lättjan

Så har jag gjort det; utnyttjat privilegiet jag har att få gå i Fast Track på flygplatsen. Det har hittills inte behövts för köerna har varit så korta, men idag var den evinnerligt lång och Fast Track helt tom så jag gick dit. Förbi alla köande föräldrar med sina uttråkade barn med en myrstack i varje ben, förbi värmen och väntan och rätt in till den vänligt leende mannen som säger ”Välkommen”. Av med bältet, upp med handväskan (mitt enda bagage) på bandet och igenom på max en minut.

När jag kommer ut på andra sidan är jag bredvid dom som stått och köat länge och äntligen är igenom, varma och trötta inför en resa som knappt har börjat. Och det känns eländigt men underbart. Jag lider med dom som stått där så länge och undrar varför just jag får glädjen att bara glida igenom medan dom får köa. Men jag vet ju svaret; jag är en god kund hos SAS tack vare mitt jobb. Och Fast Track är väl den enda fringisen jag har eftersom jag inte är en SÅ god kund, bara lite. Ja och så får jag ladda ner tidningar via appen, det är heller inte fy skam.

Och det var fantastiskt skönt att bara gå igenom. Några minuter extra att äta lunch på, inte så stor tidsvinst egentligen men ACK så bekvämt….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.