Low life just nu

Jag jobbar som en galning för att få ihop det i två av mina projekt; viktiga underlag som måste förberedas till viktiga möten så man hinner prata med de centrala personerna så vi kommer vidare och fattar kloka beslut i mötena. Det ena har varit, det andra är på fredag i Tartu, Estland.

Två resor; förra veckan 3 dagar i Friuli med jobb (och en multi en sen kväll) och två dagar den här veckan. Det är kul och givande men tar tid från det teoretiska jobbet – förberedelserna alltså.

Sen försöker jag certifiera mig som projektledare i IPMA på nivå C. Det är en mastig inlämning med självrannsakan efter fastställda linjer som tar många dagar att göra. Ikväll ska jag träffa min sparringpartner eftersom inlämning är fredag och jag åker till Estland på torsdag. Vill gärna få det inlämnat innan jag åker men det tror jag att jag kan glömma. Fredag it is.

Och om några minuter ett kritiskt möte internt på jobbet, om ”tilpasninger” som måste göras på vår avdelning för att matcha uppdragsmängden. Säkert inga roliga besked där.

Och så var det visst familj och barn och det där andra. Livet lixom.

Jo, jag har också blivit ombedd att skriva en tidningsartikel i ett fagmagasin för Norsk Forening for Prosjektledelse. Den ska vara inne 20 oktober.

Så det smäller överallt just nu, och allt är inte champagnekorkar. Väldigt lite är champagne faktiskt.

2014-10-06 16.55.53Bröllopsdagen igår var till exempel ingen romantisk orgie direkt, men det kan man ju inte berätta. Eller jo, jag kan det, för jag skäms inte över att det är så livet är just nu. Så här såg den officiella bilden av firandet ut; Rosa rosor (dom hade inte röda) och lite extra gott fika på kvällen.

Ja alltså det var efter att jag och A hade ätit pannkakor själva medan O o H var på dans på Schous Kulturstasjon, A spelade spel medan jag skrev på min IPMA i en timme. Sen kom dom hem och då kröp jag in i syrummet för att få skriva ifred medan de andra fikade utan mig.

2014-10-06 22.10.59Och så här såg det ut egentligen; De vackra och väldoftande rosorna står i en vas undanskuffad i ena änden av köksbordet, omgivna av det vanliga skräpet som alltid ligger där – några pärlor, en avdankad mus, lite papper, några konstverk av äggkartong….och på golvet bortanför är det fullt av lego och andra leksaker som liksom alltid bor där på nåt konstigt vis. Några timmar senare var bilden kompletterad med en ställning med tvätt.

Bröllopsdag i vardagslivet.

Eat THAT Sköna hem!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.