Djungelparty!!

En i klassen fyller 6 år idag och ville fira det tillsammans med några av klasskompisarna och ha maskerad. Temat var Djungeldjur, och H’s första tanke var att vara ORM. Cool idé, tänker jag och ser framför mig ett riktigt slimmat fodral i ett antingen ormskinnstyg eller glansigt tyg, med lång ”svans” som hänger efter och rånarluva på huvudet.

image

Sen säger han att han ändrat sig och vill vara en giraff. Öh ok….lång hals, hmmmm…. Men en tur på Stoff og Stil löser problemet raskt, för där har dom pälstyger i långa rader – bland annat giraff. Hundra kronor metern, en och en halv meter, deal.

Tiden var som vanligt knapp, så fram med kända mönster. Idealet hade varit en sparkdräkt förstås (förlåt, OnePiece, som det heter), men då är vi ute på nya vatten. Tröja av Ottobres Creative Workshop 301, leggings nr 17 Cinnamon och en huva snodd från en munkjacka i nr 1-2010. Snipp snapp, ingen tid att tänka, bara köra.

wp-1448821594932.jpg

Byxan är enkel och rättfram, tröjan också vanligtvis. Men här satte jag i ett blixtlås i ryggen så den skulle kunna sitta tight  (girafftyget är mycket oelastiskt), annars bara att köra på som vanligt.

Huvan blev ett specialrace med lite kreativa inslag som tex att fixa girafföron (ganska stora om man kollar på bilder av giraffer) och horn (som på de flesta giraffer jag lyckats googla fram sitter högre över havet än öronen). Hade inget gulbrunt tyg till hornen, så där fick vi skarva med lite glamour (oh no….).

Resultatet?

image

I mitt tycke världens sötaste giraff!
Syprojekt nr 247 är klart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.