Vegetariska veckan, dag 5

2016-02-25 17.38.44Ja det har ju blivit ganska lätt att vara vegetarian den här veckan eftersom jag ätit ute alla dagar utom två….För på torsdagen blev det också uteätande av den enkla anledningen att jag var för hungrig för att hinna laga något hemma. Men vegetariskt blev det, pizza med aubergine och rökt ricotta – som blir brun när man röker den, det visste inte jag. Men det är klart, om lungor blir svarta varför ska inte en ost kunna bli brun

 

(HA

HA

I’m sooooo funny)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.