Starkaste ungen jag vet

wp-1462891293773.jpg
Här är han, herren på täppan, den tuffaste grabben jag vet. Som inte ger fem öre för hur andra tycker att han ska klä sig, som trots att många i klassen kallar honom för ”hon” bara för att jäklas (vi har snackat med läraren om det och han skulle prata med dom. Igen.) fortsätter att ha sina klänningar och blommiga leggings. Som är SÅ less på att svara på frågan om han inte egentligen vill vara en tjej (det är samma personer som frågar gång på gång) eftersom han är supernöjd med att vara kille.

En nästan lika tuff grabb är hans storebror, som förutom att han också har blommiga leggings försvarar och förklarar åt sin lillebror när den bara har fetledsnat. Fy tusan vilka starka, trygga och fina killar!! ❤ ❤

5 reaktioner till “Starkaste ungen jag vet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.