Mitt huvud just nu

wordcloud

…efter ett tvåtimmars möte som jag nog egentligen inte borde varit i. Det finns en anledning till att jag inte valde Elektroteknik på Chalmers, och det finns en anledning till att just Elektrotekniktentan (fem poäng extremt grundläggande ellära) var min allra sista tenta. Den var så sist att jag fick gå upp alldeles ensam och munta, för läraren orkade inte göra en tenta till mitt i sommaren för en enda elev som uppenbarligen ALDRIG skulle hålla på med sånt efter examen.

Och är det inte lite humor i att jag med min fullständiga inkompetens på området sitter i Signal og Tele-divisionen i Jernbaneverket, signalsystemen som BARA är sånt där rusk som jag hållit mig undan, och visst är det lite komiskt att jag ska leda arbetet med att få på plats strategiska planer för bland annat delar av elkraftrelaterade system?

Tur att jag inte leder det ensam, utan har en ruggigt kompetent kollega som verkligen kan det här. Hon är en klippa, förstår alla detaljer och verkar hänga med på de mest detaljerade diskussioner. Jag tillber marken där du går, S!!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.