Toroms enebolig, Gimle, sjøutsikt, 5 m egen strand, 5000 kr

Bostaden är inte så stor, men det vägs upp av att det är en bit till närmaste granne. Vattentemperaturen är inte uppmätt vad vi vet, men jag har badat med glädje två gånger och då måste det vara över 22 iallafall. Värmen i luften har varit magnifik och är nog fortfarande (ca 21 på kvällen) uppåt 23 grader skulle jag tro.
Vi är uppe vid Øyungen, norr om Maridalsvannet, tack vare tips från en Markaexpert (tack MM!), och fick sällskap av Magnus som är gräsänkling med Gabriel och Christian.

image

Att vara ute och gå med små barn kan vara en ganska frustrerande eller väldigt berikande upplevelse, och valet vilket det blir är helt och hållet ditt eget. Varenda pinne och kotte är värd att studeras i detalj och tusen användningsområden ska finnas fram för den, varje sten är en diamant som ska värderas och sparas och det ÄR ju så kul att plocka upp rödmyrorna – kolla vad dom sprattlar mamma! och nej dom bits inte alls mamma AAAAJJJ DEN BET MIG….och så kanske man kommer 100 m på 30 minuter. Men det är okej ändå så länge man inte är hungrig.
Eftersom det efter ett tag inte längre kändes särskilt okej tog vi lunchpaus innan vi kommit fram till sjön. En jättefin rastplats precis vid en fors var perfekt, både för mat och för pausunderhållning i form av att slänga gräs i vattnet.
Väl framme vid Øyungen blev det bad och lek, Oskar hittade en perfekt plats för tältet, Magnus o co stannade på middag och nu ska vi ha ett glas vin i solnedgången. Bara kidsen somnar först (berömda sista ord….).
Imorgon ska jag leta plastlådor, det var så längesen och det formligen kliar i fingrarna!!!
image

image

Gimle? För de som inte känner Oslo så är det en fisfin del av stan, och det råkar dessutom vara modellnamnet på vårt tält….så vi HAR råd att bo i /på Gimle så det så!

5 kommentarer

  1. Åhh.. Jag vill också leta plastlådor!! Jag var tvungen att göra en ny sida Dina.K Och det betyder att jag måste börja från början inte för att jag hittat så många 3 st..:-/

    Och jag har på min meritlista att jag har dansat på kungl.dramaten. Sen att det var i guldhallen det är det ingen som måste veta!! 😉

    • Jajemen, fint ska det vara! Gimle eller inget. Nu bor ju inte vi så himla långt från Gimle, men i taxeringskalendern är det betydliga avstånd 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.