En inte bara vanlig måndagskväll

wpid-mod_p2_20140324_225134.jpg

En underbar kväll. Jag och en vän, en gigantisk tallrik med sushi, en perfekt kyld flaska med Riesling, en massa prat om frustrationer, glädjeämnen, sång och manskör. Och en liten punsch – en Facile, till och med. Ingen romantik, nejdå, det här är inte den sortens vänskap – den är bättre än så; prat och skratt, det allra bästa. Mycket prat om jobb, för det här är en erfaren man som sett mycket och ger bra input till en som jag som behöver friska synsätt på saker. Så tack U för ikväll, vi ses snart igen.

3 kommentarer

  1. Härligt Pernillla. Om det är den U jag också känner förstår jag att ni hade en trevlig kväll och att ni löste några problem.

    • Ja Maria, det är den U du också känner. En person som är väldigt bra att prata med, i alla möjliga situationer. En mycket värdefull vänskap.

  2. Härligt, jag var i fjällen i helgen med två av mina bästa väninnor och det blev mycket prat, man behöver det ibland. Skönt att du kommit igång med att sy också och att du hittat guldkornen bland kollegorna. Mitt humör har varit väldigt svajigt i vinter så jag känner allt för väl igen det där att man inte har lust att göra det man brukar tycka om. Men nu vänder det! Ska bara bli av med febern och halsontet som håller mig hemma från jobbet idag.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.