Japp, i år igen…

…sitter man där, på Dagen D och önskar att man hade tagit tag i det här med deklarationen lite tidigare. Ja för jag har sålt aktier under 2013, så det är inte bara att sms’a eller klicka ok i ett hörn. Nej jag måste in på Skatteverkets sajt  och bekräfta beräkningar dom har gjort åt mig.

Men för att komma in där behövs det bankID och grejer, det verkar så enkelt när man har alla äggen i Sverige, men när man inte har det är det inte så enkelt längre…och det är samma visa varje år. Vad var nu BankID igen och hur skaffar man det, hur kommer man in och var är det där lilla programmet man skulle ha? Var det inte en dosa jag fick från SEB nu igen som skulle användas och vaf…varför stannar sajten helt plötsligt??!!

Jo för att jag alltid väntar till sista minuten. Jag också.

Så därför är jag lugn i år – hey det är ju över tre timmar kvar, TJO!

Så tugga på du, jag blir inte svettig i första taget

BankID

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.