Det är KUL att skriva!

Det är två saker jag tycker väldigt mycket om att göra; att resa och bo på hotell, och att skriva. Jag önskar att jag hade mer tid i mitt liv till att skriva och även mer tid att samla intryck och inspiration till det jag kommer att skriva.

Just nu har jag det bästa av de två världarna; jag sitter i en hotellobby i Stockholm och skriver för fulla muggar.

Förutom den här sidan, som ju är min egen obviously, skriver jag dels för en förening (SWEA). Min aktivitet där är extremt låg; jag har inte riktigt fått upp tågan för att skriva där sen jag flyttade tillbaka till Sverige igen (och delar av dom aktiva personerna i föreningen är av sådan karaktär att dom inte direkt inspirerar mig till det heller, mer till att säga upp mig från tjänsten).

Och så skriver jag för pengar!! Jag skriver på uppdrag av två andra sajter, en som handlar om sjö-och båtliv och en annan som handlar om konst. Ja visst, ni tänker helt rätt om första tanken är

-” Vad kan HON om konst och båtliv??!!” Well, inte mycket. Men det behövs inte heller. Det visar sig att begreppet ”konst” är ganska brett när det gäller att skriva på den sajten, så jag är nog ganska välmeriterad redan när jag sett konst. Även om mitt första inlägg där handlade om att jag inte hade någon konst att sätta upp på min stora vita vardagsrumsvägg 😀

Och sjö-och båtliv då. Ja den är svårare. Vet inte om jag får ur mig särskilt många inlägg på den sajten, men önskemålet är ett i månaden tydligen och det bör jag väl kunna klämma ur mig.

But why? Jo för att det är KUL att skriva, och för att jag triggas av att få ett ämne som jag inte valt själv och se vad jag kan göra med det. Hur länge jag orkar hålla på med det vet jag inte; det är ju inte direkt för pengarna man gör det, men vem vet, kanske det leder vidare till något annat längre fram…

3 reaktioner till “Det är KUL att skriva!

  1. Det har jag ju alltid sagt till dig. Du skriver så himla bra och du tycker det är kul – när kommer första boken ut? Vilket ämne handlar den om?

      1. Jag är helt seriös. Tror jag kan tänka mig vad den skulle handla om. Jäklars vilken nytta den skulle göra! Det kostar ju inget att försöka – och du skulle ju ha kul under skrivandet. Kör ba!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.