Jag fick med mig nattportieren upp på rummet!

Ja då kan jag bocka av den också; att jag bett nattportieren följa med mig upp på rummet – och fått ett ja dessutom!! Sen att han gjorde det med ett insiktsfullt leende och ett ”- Oh, you are afraid…”, det får jag väl bara bjuda på.

För den där killen på spårvagnshållplatsen en bit bort betedde sig konstigt tyckte jag, både på hållplatsen och på spårvagnen. Konstigt på det där odefinierbara sättet som när man försöker sätta ord på det låter väldigt svagt och mer som att man bestämt sig för att han skulle vara konstig och då tyckte man också att han var det. Confirmation bias som det kallas, man ser det man vill se…

Vi gick båda av på Hbf; han åt andra hållet först men tvärvände sen så vi nästan krockade. Då blev han väldigt stirrig (tyckte jag…) och försvann ner i tunnelbanan. Tack för det tänkte jag och gick de sista hundra metrarna till hotellet. Så när jag ska ta hissen dyker han plötsligt upp bredvid mig från ingenstans och jag blir ganska överraskad – han ser inte ut som att han bor på hotell (hur man nu tror sig kunna se det), så jag går bort till portieren istället för att mannen ska åka iväg utan mig. Och det gör han tack och lov så han kanske bodde på hotellet iallafall, vad vet jag.

Men det var en väldig aktivitet i den lilla hotellhissen utan att någon någonsin kom ner, så jag tyckte helt enkelt det var lite skumt och bad portieren följa med mig upp. Och det gjorde han. Småleende. Men det bjuder jag på.

Snacka om obetydlig händelse, men det kändes obehagligt och det brukar jag aldrig känna om något. Börjar jag bli feg?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.