22 km cykling

Ja i söndags cyklade jag 23 km hemifrån, upp till Bogstadvannet och tillbaka. Idag var jag cykelsugen igen, och till råga på allt var jag ute på Økern idag, dvs en bit ut från centrum, så det var lite lättare att komma utåt. Anledningen till att jag var där var en samlingsdag med jobbet, som var innehållsrik och skulle avslutas med en trevlig middag. Men jag bara tänkte på cykling, så jag glufsade i mig maten (inget vin, no no!), gick och bytte om och stack ut en tur.

22 km blev det innan jag kom hem, stel i rygg och axlar men nöjd.

10-05-2016 21-35-39
22 km på 1,5 timmar

Det var en del uppför de första 7 kilometrarna, men sen mest nerför mot havet. Nu är jag väldigt nöjd med mig själv, men undrar lite hur axlar och rygg klarar att cykla långt på riktigt, tex 10 timmar om dagen… Inser också att jag behöver ha glasögon för att skydda ögonen mot fartvinden. Inte för att jag kör så himla fort, men för att mitt vänstra öga är skadat och inte klarar att återfukta sig själv i den takt som behövs. Det högra klarar sig fint.

Så nu säger erfarenhetslistan

  • cykelbyxor med vadderad bak
  • glasögon
  • behov för någon typ av regelbunden stretching eller liknande

Fler punkter kommer gissar jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.