Varför får man inte handla på Amazon??

Ett flertal gånger har jag sett saker jag vill ha till väldigt bra priser på amazon.com. Senast idag då jag ville köpa ett tangentbord till min Xoom, det här:

Xoom-fodral med inbyggt tangentbord

Men jag kommer alltid till ett led i beställningen då jag får veta att produkten inte får skickas till den valda adressen, ”Vänligen välj en annan adress”. Det går inte med adresser i Norge och inte i Sverige, har prövat båda alternativen, och det spelar ingen roll om det är Amazons brittiska eller amerikanska site.

Det är så oerhört irriterande – i dagens läge är iallafall jag helt inställd på att jag kan beställa vad jag vill överallt ifrån. Möjligen får jag betala importavgifter och höga transportkostnader, men det är i så fall mitt problem. Det är BARA på Amazon.com som jag blir vägrad att handla och det är så OTROLIGT irriterande.

Vad jag ska med ett tangentbord till? Det är så underbart att vara helt mobil och kunna skriva var man vill utan att släpa på en dator. Och helt ärligt så är inte on-screen-tangentborden så lätta/snabba att skriva med, eftersom man inte har känslan för var man har tangenterna. Jag är ofta uppe på v-b-n med tummen när jag skriver fort och ska skriva mellanslag, och det blir mycket rättning av det. Inte så praktiskt, men det fungerar.

Ser fram emot när det kommer taktila on-screen tangentbord – då jägarns!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.