Jag reviderar planerna

Efter den tunga dagen idag har jag suttit med kartor och telefon för att se om jag ska ändra mina planer för de närmaste dagarna.

När jag tittar närmare på kartan ser jag att de första milen på nästa ben faktiskt är skogsväg av samma typ som idag, men om man kör via Munkfors istället så är det bilväg, så den går bra att undvika. Men 10 mil är fortfarande mycket.

Planen nu är att eventuellt stanna en natt till här i Sunne, sen på torsdag cykla dryga 6 mil till Uddeholm och en natt på Rådastrands camping, fredag 6-7 mil till Säfsen, lördag 4 mil till Grangärde, söndag 5 mil till Svärdsjö och sen måndag 8 mil till Stråtjära. Eventuellt ta första benet till Uddeholm redan i morgon, men det är två FETA uppförsbackar som jag inte vet om jag fixar redan imorgon. Två hundra höjdmeter på fem kilometer, och sen lite nerför och så hundra hödmeter till på två och en halv kilometer…

Sunne till Uddeholm via Munkfors

Tror inte jag är i form för det imorgon faktiskt. Visst, om det hängde på liv och död är det klart att det skulle gå men nu gör det faktiskt inte det…

Nä, jag kommer nog fram en dag senare än tänkt, så blir det bara. Då får jag väl åka till Norrland en dag senare också då, så det går jämnt ut.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.